bas antara Mid-Levels dan The Repulse Bay secara purata mengambil masa 25 min dan bas yang terpantas mengambil masa 21 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Mid-Levels hingga The Repulse Bay. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Mid-Levels dan The Repulse Bay. Perlepasan paling awal adalah pada 6:49 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Mid-Levels adalah pada 11:54 PTG yang akan tiba ke The Repulse Bay pada 12:32 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Wan Chai Fire Station dan mengambil masa purata 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

22 min • 1 pertukaran
26 min • 1 pertukaran
22 min • 1 pertukaran
26 min • 1 pertukaran
23 min • 1 pertukaran
22 min • 1 pertukaran
23 min • 1 pertukaran
25 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Mid-Levels ke The Repulse Bay? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Mid-Levels ke The Repulse Bay. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Mid-Levels stesen dan tiba di The Repulse Bay stesen melalui Wan Chai Fire Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 25 min.
Perkhidmatan Mid-Levels The Repulse Bay ke bas , dikendalikan oleh Kowloon Motor Bus Co. Ltd, berlepas dari Government House stesen.
Perkhidmatan Mid-Levels The Repulse Bay ke bas, dikendalikan oleh Kowloon Motor Bus Co. Ltd, tiba di Repulse Bay Beach stesen.
Jarak antara Mid-Levels dan The Repulse Bay adalah 5.9 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.