bas antara Miami dengan Bandar Raya Oklahoma mengambil masa 36 j 50 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Miami ke Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Miami dan Bandar Raya Oklahoma. Perlepasan paling awal ialah pada 11:25 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Miami adalah pada 11:25 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 11:15 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Atlanta Bus Station dan mengambil masa purata 36 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Miami ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Miami ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Miami stesen dan tiba di Bandar Raya Oklahoma stesen melalui Atlanta Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36 j 50 min.
Perkhidmatan Miami Bandar Raya Oklahoma ke bas , dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari Miami Airport Station stesen.
Perkhidmatan Miami Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di Oklahoma City Bus Station stesen.
Tempah tiket Miami Bandar Raya Oklahoma ke bas anda dalam talian dengan Greyhound USA.
Jarak antara Miami dan Bandar Raya Oklahoma adalah 1,972.4 km. Jarak jalan raya ialah 2,518 km.