Rome2Rio

Merzig Sandweiler-Contern Station ke bas

Cari Pengangkutan ke Sandweiler-Contern Station

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Merzig dan Sandweiler-Contern Station secara purata mengambil masa 1 j 22 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 19 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Merzig hingga Sandweiler-Contern Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 22 min
Tempoh
77 km
Jarak
setiap 4 jam
Kekerapan

Jadual Merzig Sandweiler-Contern Station ke bas

Bas beroperasi setiap 4 jam antara Merzig dan Sandweiler-Contern Station. Perlepasan paling awal ialah pada 4:58 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Merzig adalah pada 6:58 PTG yang akan tiba ke Sandweiler-Contern Station pada 8:22 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Kirchberg, Gare routière Luxexpo dan mengambil masa purata 1 j 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Merzig ke Sandweiler-Contern Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Merzig ke Sandweiler-Contern Station .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 77.4 km
  • Tempoh: 1 j 22 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Merzig, Jerman dan Sandweiler-Contern Station, Luxembourg?

Pengendali