bas antara Merimbula dengan St Georges Basin mengambil masa 7 j 3 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Merimbula ke St Georges Basin. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Merimbula dan St Georges Basin. Perlepasan paling awal adalah pada 6:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Merimbula adalah pada 6:20 PG yang akan tiba ke St Georges Basin pada 1:23 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 7 j 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Merimbula ke St Georges Basin? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Merimbula ke St Georges Basin. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Merimbula stesen dan tiba di St Georges Basin stesen melalui Bewong Rest Area, Princes Hwy. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7 j 3 min.
Perkhidmatan Merimbula St Georges Basin ke bas , dikendalikan oleh Premier Motor Service, berlepas dari Park St At Wonga St stesen.
Perkhidmatan Merimbula St Georges Basin ke bas, dikendalikan oleh Premier Motor Service, tiba di Bewong Rest Area, Princes Hwy stesen.
Jarak antara Merimbula dan St Georges Basin adalah 208.8 km. Jarak jalan raya ialah 297 km.