Rome2Rio

Merate Cornate d'Adda ke bas

Cari Pengangkutan ke Cornate d'Adda

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Merate dengan Cornate d'Adda mengambil masa 27 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Merate ke Cornate d'Adda. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

27 min
Tempoh
13 km
Jarak
€2
Harga purata
atas permintaan
Kekerapan

Jadual Merate Cornate d'Adda ke bas

Bas beroperasi atas permintaan antara Merate dan Cornate d'Adda. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 27 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Merate ke Cornate d'Adda? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Merate ke Cornate d'Adda .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 13.1 km
  • Tempoh: 27 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Merate, Itali dan Cornate d'Adda, Itali?

Pengendali