bas antara Merano dan Parndorf Designer Outlet secara purata mengambil masa 22 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 j 17 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Merano ke Parndorf Designer Outlet. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Merano dan Parndorf Designer Outlet. Perlepasan paling awal adalah pada 8:08 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Merano adalah pada 10:08 PTG yang akan tiba ke Parndorf Designer Outlet pada 1:55 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bolzano - Via Longon dan mengambil masa purata 22 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Merano ke Parndorf Designer Outlet? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Merano ke Parndorf Designer Outlet. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Merano stesen dan tiba di Parndorf Designer Outlet stesen melalui Vienna, Central Station Südtiroler Platz. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 22 j 5 min.
Perkhidmatan Merano Parndorf Designer Outlet ke bas , dikendalikan oleh Sudtirol Alto Adige, berlepas dari Bolzano South stesen.
Perkhidmatan Merano Parndorf Designer Outlet ke bas, dikendalikan oleh Sudtirol Alto Adige, tiba di Parndorf Designer Outlet stesen.
Jarak antara Merano dan Parndorf Designer Outlet adalah 452.8 km. Jarak jalan raya ialah 739 km.