bas antara Melbourne dan Stud Park SC/Stud Rd secara purata mengambil masa 1 j 48 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 20 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Melbourne hingga Stud Park SC/Stud Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Melbourne dan Stud Park SC/Stud Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 12:10 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Melbourne adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke Stud Park SC/Stud Rd pada 5:39 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Mitcham Station/Colombo St dan mengambil masa purata 1 j 48 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Melbourne ke Stud Park SC/Stud Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Melbourne ke Stud Park SC/Stud Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Swanston St/Lonsdale St stesen dan tiba di Stud Park SC/Stud Rd stesen melalui Mitcham Station/Colombo St stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 48m.
Perkhidmatan Melbourne Stud Park SC/Stud Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Swanston St/Lonsdale St.
Perkhidmatan Melbourne Stud Park SC/Stud Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Stud Park SC/Stud Rd.
Jarak antara Melbourne dan Stud Park SC/Stud Rd adalah 26.5 km. Jarak jalan raya ialah 31 km.