Rome2Rio

Melbourne Ryan St/Dalesford Rd ke bas

Cari Pengangkutan ke Ryan St/Dalesford Rd

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Melbourne dan Ryan St/Dalesford Rd secara purata mengambil masa 7 j 32 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 j 19 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Melbourne ke Ryan St/Dalesford Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

7 j 32 min
Tempoh
115 km
Jarak
$16
Harga purata
6 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Melbourne Ryan St/Dalesford Rd ke bas

Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Melbourne dan Ryan St/Dalesford Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 2:10 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Melbourne adalah pada 9:10 PTG yang akan tiba ke Ryan St/Dalesford Rd pada 5:29 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Ballarat Station/Lydiard St dan mengambil masa purata 7 j 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Melbourne ke Ryan St/Dalesford Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Melbourne ke Ryan St/Dalesford Rd .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 115.3 km
  • Tempoh: 7 j 32 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Ryan St/Dalesford Rd, VIC, Australia?

Pengendali