bas antara Melbourne dan Inkerman St/St Kilda Rd #34 secara purata mengambil masa 16 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Melbourne hingga Inkerman St/St Kilda Rd #34. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Melbourne dan Inkerman St/St Kilda Rd #34. Perlepasan paling awal adalah pada 5:35 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Melbourne adalah pada 11:41 PTG yang akan tiba ke Inkerman St/St Kilda Rd #34 pada 11:52 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Melbourne ke Inkerman St/St Kilda Rd #34? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Swan St/Punt Rd stesen dan tiba di Inkerman St/Barkly St stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Perkhidmatan Melbourne Inkerman St/St Kilda Rd #34 ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Swan St/Punt Rd.
Perkhidmatan Melbourne Inkerman St/St Kilda Rd #34 ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Inkerman St/Barkly St.
Jarak antara Melbourne dan Inkerman St/St Kilda Rd #34 adalah 6 km.