bas antara Melbourne dan Canterbury Rd/Springvale Rd secara purata mengambil masa 1 j 32 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Melbourne hingga Canterbury Rd/Springvale Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Melbourne dan Canterbury Rd/Springvale Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 12:09 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Melbourne adalah pada 10:09 PTG yang akan tiba ke Canterbury Rd/Springvale Rd pada 11:44 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 1 j 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

5 j 20 min • 1 pertukaran

1 j 18 min • 1 pertukaran

1 j 23 min • 1 pertukaran

1 j 38 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Melbourne ke Canterbury Rd/Springvale Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Melbourne ke Canterbury Rd/Springvale Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Melbourne stesen dan tiba di Canterbury Rd/Springvale Rd stesen melalui Doncaster Shopping Centre/Williamsons Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 32 min.
Perkhidmatan Melbourne Canterbury Rd/Springvale Rd ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari Melbourne Central/Lonsdale St stesen.
Perkhidmatan Melbourne Canterbury Rd/Springvale Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di Canterbury Rd/Springvale Rd stesen.
Jarak antara Melbourne dan Canterbury Rd/Springvale Rd adalah 18.5 km. Jarak jalan raya ialah 28 km.