bas antara Matawan dengan Blue Ridge Parkway mengambil masa 36 j 23 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Matawan ke Blue Ridge Parkway. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Matawan dan Blue Ridge Parkway. Perlepasan paling awal adalah pada 8:16 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Matawan adalah pada 8:16 PG yang akan tiba ke Blue Ridge Parkway pada 8:39 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Port Authority Bus Terminal dan mengambil masa purata 36 j 23 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Matawan ke Blue Ridge Parkway? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Matawan ke Blue Ridge Parkway. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Matawan stesen dan tiba di Blue Ridge Parkway stesen melalui Port Authority Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36 j 23 min.
Perkhidmatan Matawan Blue Ridge Parkway ke bas , dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari Rt-34 At Broad St# stesen.
Perkhidmatan Matawan Blue Ridge Parkway ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di Asheville, NC stesen.
Jarak antara Matawan dan Blue Ridge Parkway adalah 741.8 km. Jarak jalan raya ialah 1,434 km.