bas antara Matane dengan Bandar Raya New York mengambil masa 17 j. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Matane ke Bandar Raya New York. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Matane dan Bandar Raya New York. Perlepasan paling awal adalah pada 2:20 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Matane adalah pada 2:20 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya New York pada 7:20 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Rimouski dan mengambil masa purata 17 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Matane ke Bandar Raya New York? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Matane ke Bandar Raya New York. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Matane stesen dan tiba di Bandar Raya New York stesen melalui Rimouski. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 17 j.
Perkhidmatan Matane Bandar Raya New York ke bas , dikendalikan oleh Orléans Express, berlepas dari Matane stesen.
Perkhidmatan Matane Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh Orléans Express, tiba di Port Authority Bus Terminal stesen.
Jarak antara Matane dan Bandar Raya New York adalah 1,035.9 km. Jarak jalan raya ialah 1,234 km.