bas antara Marylebone Road dan The Ritz Hotel secara purata mengambil masa 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari Marylebone Road hingga The Ritz Hotel. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Marylebone Road dan The Ritz Hotel. Perlepasan paling awal ialah pada 12:02 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Marylebone Road adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke The Ritz Hotel pada 12:11 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Marylebone Road ke The Ritz Hotel? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Edgware Road / Praed Street stesen dan tiba di Green Park Station stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Perkhidmatan Marylebone Road The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh London Buses, berlepas dari stesen Edgware Road / Praed Street.
Perkhidmatan Marylebone Road The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh London Buses, tiba di stesen Green Park Station.
Jarak antara Marylebone Road dan The Ritz Hotel adalah 2.7 km.