bas antara Marsala dengan Marina di Ragusa mengambil masa 9 j 5 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Marsala ke Marina di Ragusa. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Marsala dan Marina di Ragusa. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 9 j 5 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Marsala ke Marina di Ragusa? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Marsala ke Marina di Ragusa. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Marsala Train Station Bus Stop stesen dan tiba di Ragusa stesen melalui Palermo Politeama stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9j 5m.
Perkhidmatan Marsala Marina di Ragusa ke bas, dikendalikan oleh Autoservizi Salemi Srl, berlepas dari stesen Marsala Train Station Bus Stop.
Perkhidmatan Marsala Marina di Ragusa ke bas, dikendalikan oleh Azienda Siciliana Trasporti, tiba di stesen Ragusa.
Jarak antara Marsala dan Marina di Ragusa adalah 218.7 km. Jarak jalan raya ialah 255 km.