bas antara Marché des Enfants Rouges dan Place des Vosges secara purata mengambil masa 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari Marché des Enfants Rouges hingga Place des Vosges. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Marché des Enfants Rouges dan Place des Vosges. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Marché des Enfants Rouges adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke Place des Vosges pada 11:57 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Marché des Enfants Rouges ke Place des Vosges? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Jean-Pierre Timbaud stesen dan tiba di Place des Vosges stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Perkhidmatan Marché des Enfants Rouges Place des Vosges ke bas, dikendalikan oleh Rive Droite, berlepas dari stesen Jean-Pierre Timbaud.
Perkhidmatan Marché des Enfants Rouges Place des Vosges ke bas, dikendalikan oleh Rive Droite, tiba di stesen Place des Vosges.
Jarak antara Marché des Enfants Rouges dan Place des Vosges adalah 837 meter.