bas antara Marble Arch dan Kings Rd Chelsea Station secara purata mengambil masa 30 min dan bas yang terpantas mengambil masa 19 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Marble Arch hingga Kings Rd Chelsea Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Marble Arch dan Kings Rd Chelsea Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:05 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Marble Arch adalah pada 11:35 PTG yang akan tiba ke Kings Rd Chelsea Station pada 12:00 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Green Line Coach Station dan mengambil masa purata 30 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

29 min • 1 pertukaran

35 min • 1 pertukaran

30 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

21 min • 1 pertukaran

28 min • 1 pertukaran

26 min • 1 pertukaran

28 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Marble Arch ke Kings Rd Chelsea Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Marble Arch ke Kings Rd Chelsea Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Marble Arch stesen dan tiba di Kings Rd Chelsea Station stesen melalui Green Line Coach Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 30 min.
Perkhidmatan Marble Arch Kings Rd Chelsea Station ke bas , dikendalikan oleh Green Line, berlepas dari Marble Arch stesen.
Perkhidmatan Marble Arch Kings Rd Chelsea Station ke bas, dikendalikan oleh Green Line, tiba di Chelsea Old Town Hall stesen.
Jarak antara Marble Arch dan Kings Rd Chelsea Station adalah 3.1 km. Jarak jalan raya ialah 5 km.