bas antara Maple Ridge dan 100 Mile House secara purata mengambil masa 8 j 16 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 j 15 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Maple Ridge ke 100 Mile House. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Maple Ridge dan 100 Mile House. Perlepasan paling awal adalah pada 7:55 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Maple Ridge adalah pada 8:00 PG yang akan tiba ke 100 Mile House pada 4:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Carvolth Exch Bay 13 dan mengambil masa purata 8 j 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Maple Ridge ke 100 Mile House? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Maple Ridge ke 100 Mile House. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Maple Ridge stesen dan tiba di 100 Mile House stesen melalui Vedder Rd at Luckakuck Way. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8 j 16 min.
Perkhidmatan Maple Ridge 100 Mile House ke bas , dikendalikan oleh TransLink CA, berlepas dari Carvolth Exch Bay 13 stesen.
Perkhidmatan Maple Ridge 100 Mile House ke bas, dikendalikan oleh TransLink CA, tiba di 100 Mile House, BC - Visitor Centre stesen.
Jarak antara Maple Ridge dan 100 Mile House adalah 284.9 km. Jarak jalan raya ialah 520 km.