bas antara Manteca dan Bandar Raya Salt Lake secara purata mengambil masa 16 j 7 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 j 9 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Manteca ke Bandar Raya Salt Lake. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Manteca dan Bandar Raya Salt Lake. Perlepasan paling awal adalah pada 12:30 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Manteca adalah pada 1:56 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Salt Lake pada 7:05 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Downtown Transit Center Weber Avenue dan mengambil masa purata 16 j 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Manteca ke Bandar Raya Salt Lake? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Manteca ke Bandar Raya Salt Lake. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Manteca stesen dan tiba di Bandar Raya Salt Lake stesen melalui Sacramento Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 16 j 7 min.
Perkhidmatan Manteca Bandar Raya Salt Lake ke bas , dikendalikan oleh San Joaquin Regional Transit, berlepas dari Stockton stesen.
Perkhidmatan Manteca Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh San Joaquin Regional Transit, tiba di Salt Lake City Intermodal Trans Ctr stesen.
Jarak antara Manteca dan Bandar Raya Salt Lake adalah 867.1 km. Jarak jalan raya ialah 1,150 km.