bas antara Manhattan dengan Villa Roma Resort mengambil masa 3 j 35 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Manhattan ke Villa Roma Resort. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Manhattan dan Villa Roma Resort. Perkhidmatan berlepas dari Manhattan pada 10:15 PG sebelah pagi, yang tiba ke Villa Roma Resort pada 13:50:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Monticello ShortLine Terminal dan mengambil masa purata 3 j 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Manhattan ke Villa Roma Resort? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Manhattan ke Villa Roma Resort. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Manhattan stesen dan tiba di Villa Roma Resort stesen melalui Monticello ShortLine Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3 j 35 min.
Perkhidmatan Manhattan Villa Roma Resort ke bas , dikendalikan oleh Shortline Bus, berlepas dari Port Authority Bus Terminal stesen.
Perkhidmatan Manhattan Villa Roma Resort ke bas, dikendalikan oleh Shortline Bus, tiba di Villa Roma Resort stesen.
Jarak antara Manhattan dan Villa Roma Resort adalah 137.7 km. Jarak jalan raya ialah 221 km.