Rome2Rio

Manhattan Bushwick Inlet Park ke bas

Cari Pengangkutan ke Bushwick Inlet Park

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Manhattan dan Bushwick Inlet Park secara purata mengambil masa 32 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Manhattan hingga Bushwick Inlet Park. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

32 min
Tempoh
5 bt
Jarak
$7
Harga purata
setiap 15 minit
Kekerapan

Jadual Manhattan Bushwick Inlet Park ke bas

Bas beroperasi setiap 15 minit antara Manhattan dan Bushwick Inlet Park. Perlepasan paling awal adalah pada 6:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Manhattan adalah pada 5:30 PTG yang akan tiba ke Bushwick Inlet Park pada 6:08 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Manhattan ke Bushwick Inlet Park? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Manhattan ke Bushwick Inlet Park .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 5.3 bt
  • Tempoh: 32 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Manhattan, NY, Amerika Syarikat dan Bushwick Inlet Park, NY, Amerika Syarikat?

Pengendali