bas antara Manassas dengan Bandar Raya Oklahoma mengambil masa 40 j 42 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Manassas ke Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Manassas dan Bandar Raya Oklahoma. Perlepasan paling awal adalah pada 7:32 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Manassas adalah pada 7:32 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 11:15 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Stonebridge Garage - Northside dan mengambil masa purata 40 j 42 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Manassas ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Manassas ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Manassas stesen dan tiba di Bandar Raya Oklahoma stesen melalui Nashville Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 40 j 42 min.
Perkhidmatan Manassas Bandar Raya Oklahoma ke bas , dikendalikan oleh Omniride, berlepas dari Woodbridge Bus Stop stesen.
Perkhidmatan Manassas Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Omniride, tiba di Oklahoma City Bus Station stesen.
Jarak antara Manassas dan Bandar Raya Oklahoma adalah 1,810.4 km. Jarak jalan raya ialah 2,224 km.