bas antara Madrid dengan Huerta Del Rey mengambil masa 5 j 34 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Madrid ke Huerta Del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Madrid dan Huerta Del Rey. Perlepasan paling awal adalah pada 10:45 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Madrid adalah pada 10:45 PG yang akan tiba ke Huerta Del Rey pada 4:19 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 5 j 34 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Madrid ke Huerta Del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Madrid ke Huerta Del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Madrid stesen dan tiba di Huerta Del Rey stesen melalui Aranda De Duero. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5 j 34 min.
Perkhidmatan Madrid Huerta Del Rey ke bas , dikendalikan oleh ALSA, berlepas dari Madrid, Avenida de América stesen.
Perkhidmatan Madrid Huerta Del Rey ke bas, dikendalikan oleh ALSA, tiba di Huerta Del Rey stesen.
Jarak antara Madrid dan Huerta Del Rey adalah 161 km. Jarak jalan raya ialah 213 km.