bas antara Madera dengan Bandar Raya Salt Lake mengambil masa 24 j 55 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Madera ke Bandar Raya Salt Lake. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Madera dan Bandar Raya Salt Lake. Perkhidmatan berlepas dari Madera pada 5:10 PG sebelah pagi, yang tiba ke Bandar Raya Salt Lake pada 07:05:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Sacramento Bus Station dan mengambil masa purata 24 j 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Madera ke Bandar Raya Salt Lake? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Madera ke Bandar Raya Salt Lake. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Madera Bus Stop stesen dan tiba di Salt Lake City Intermodal Trans Ctr stesen melalui Sacramento Bus Station stesen dan Sparks Transit Center stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 24j 55m.
Perkhidmatan Madera Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari stesen Madera Bus Stop.
Perkhidmatan Madera Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di stesen Salt Lake City Intermodal Trans Ctr.
Tempah tiket Madera ke Bandar Raya Salt Lakebas anda dalam talian dengan Omio dan FlixBus.
Jarak antara Madera dan Bandar Raya Salt Lake adalah 823.4 km. Jarak jalan raya ialah 1117 km.