Rome2Rio

Lyon Perrache St Quentin Fallavier ke bas

Cari Pengangkutan ke St Quentin Fallavier

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Lyon Perrache dan St Quentin Fallavier secara purata mengambil masa 48 min dan bas yang terpantas mengambil masa 47 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Lyon Perrache ke St Quentin Fallavier. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

48 min
Tempoh
30 km
Jarak
€8
Harga purata
3 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Lyon Perrache St Quentin Fallavier ke bas

Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Lyon Perrache dan St Quentin Fallavier. Perlepasan paling awal adalah pada 6:05 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Lyon Perrache adalah pada 9:57 PTG yang akan tiba ke St Quentin Fallavier pada 10:44 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 48 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Lyon Perrache ke St Quentin Fallavier? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Lyon Perrache ke St Quentin Fallavier .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 29.9 km
  • Tempoh: 48 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lyon Perrache, Perancis dan St Quentin Fallavier, Perancis?

Pengendali