bas antara Lourdes dan La Rioja secara purata mengambil masa 17 j 30 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 j 54 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Lourdes hingga La Rioja. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Lourdes dan La Rioja. Perlepasan paling awal adalah pada 8:51 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Lourdes adalah pada 8:21 PTG yang akan tiba ke La Rioja pada 9:45 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bastillac dan mengambil masa purata 17 j 30 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Lourdes ke La Rioja? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Lourdes ke La Rioja. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Lourdes stesen dan tiba di La Rioja stesen melalui Bayonne - Quai de Lesseps Bus Stop. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 17 j 30 min.
Perkhidmatan Lourdes La Rioja ke bas , dikendalikan oleh TPL Mobilites, berlepas dari Tarbes stesen.
Perkhidmatan Lourdes La Rioja ke bas, dikendalikan oleh TPL Mobilites, tiba di Logroño Estación de Autobuses stesen.
Jarak antara Lourdes dan La Rioja adalah 215.4 km. Jarak jalan raya ialah 389 km.