bas antara Los Angeles dan Spring / Cesar E Chavez secara purata mengambil masa 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 14 kali sejam dari Los Angeles hingga Spring / Cesar E Chavez. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Los Angeles dan Spring / Cesar E Chavez. Perlepasan paling awal ialah pada 2:46 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Los Angeles adalah pada 7:49 PG yang akan tiba ke Spring / Cesar E Chavez pada 7:52 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Los Angeles ke Spring / Cesar E Chavez? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Los Angeles stesen berlepas dari Spring / Cesar E Chavez stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Perkhidmatan Los Angeles Spring / Cesar E Chavez ke bas , dikendalikan oleh Metro Los Angeles, berlepas dari Broadway / 1st stesen.
Perkhidmatan Los Angeles Spring / Cesar E Chavez ke bas, dikendalikan oleh Metro Los Angeles, tiba di Cesar E Chavez / Broadway stesen.
Jarak antara Los Angeles dan Spring / Cesar E Chavez adalah 640 m. Jarak jalan raya ialah 3 km.