Rome2Rio

London Springfield Park ke bas

Cari Pengangkutan ke Springfield Park

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara London dan Springfield Park secara purata mengambil masa 34 min dan bas yang terpantas mengambil masa 31 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari London hingga Springfield Park. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

34 min
Tempoh
7 bt
Jarak
£2
Harga purata
setiap 2 jam
Kekerapan

Jadual London Springfield Park ke bas

Bas beroperasi setiap 2 jam antara London dan Springfield Park. Perlepasan paling awal ialah pada 12:30 PG malam, dan perlepasan terakhir dari London adalah pada 5:05 PG yang akan tiba ke Springfield Park pada 5:36 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 34 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari London ke Springfield Park? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari London ke Springfield Park .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 6.9 bt
  • Tempoh: 34 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara London, England dan Springfield Park, London Raya, England?

Pengendali