bas antara London dan Springfield secara purata mengambil masa 34 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 15 kali sejam dari London hingga Springfield. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara London dan Springfield. Perlepasan paling awal adalah pada 6:20 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari London adalah pada 9:20 PTG yang akan tiba ke Springfield pada 10:02 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 34 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari London ke Springfield? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus London stesen berlepas dari Springfield stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi 3 kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 34 min.
Perkhidmatan London Springfield ke bas , dikendalikan oleh National Express, berlepas dari Euston Station stesen.
Perkhidmatan London Springfield ke bas, dikendalikan oleh National Express, tiba di Northwold Road / Stoke Newington Common stesen.
Jarak antara London dan Springfield adalah 8.4 km. Jarak jalan raya ialah 7 km.