bas antara London dan Springfield secara purata mengambil masa 26 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 14 kali sejam dari London hingga Springfield. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara London dan Springfield. Perlepasan paling awal ialah pada 12:14 PG malam, dan perlepasan terakhir dari London adalah pada 8:12 PG yang akan tiba ke Springfield pada 8:36 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 26 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari London ke Springfield? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus London stesen berlepas dari Springfield stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi 3 kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Perkhidmatan London Springfield ke bas , dikendalikan oleh Arriva UK, berlepas dari Aldersgate Street stesen.
Perkhidmatan London Springfield ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, tiba di Lea Bridge Roundabout stesen.
Jarak antara London dan Springfield adalah 8.4 km. Jarak jalan raya ialah 7 km.