Rome2Rio

London Shell Mex House ke bas

Cari Pengangkutan ke Shell Mex House

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara London dengan Shell Mex House mengambil masa 1 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 42 kali sejam dari London hingga Shell Mex House. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 min
Tempoh
1,760 ka
Jarak
£2
Harga purata
setiap 5 minit
Kekerapan

Jadual London Shell Mex House ke bas

Bas beroperasi setiap 5 minit antara London dan Shell Mex House. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari London adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke Shell Mex House pada 12:01 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Sabtu, 31 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 1 min • Terus
  •  → 

    bus bus 1 min • Terus
  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  •  → 

    bus bus 1 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Berlepas Ahad, 1 November 2026

  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  •  → 

    bus bus 1 min • Terus
  •  → 

    bus bus 1 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari London ke Shell Mex House? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari London ke Shell Mex House .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1,760 ka
  • Tempoh: 1 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara London, England dan Shell Mex House, England?

Pengendali