Rome2Rio

London Pancras Square Library ke bas

Cari Pengangkutan ke Pancras Square Library

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara London dan Pancras Square Library secara purata mengambil masa 20 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari London hingga Pancras Square Library. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

20 min
Tempoh
2 bt
Jarak
£2
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual London Pancras Square Library ke bas

Bas beroperasi setiap 10 minit antara London dan Pancras Square Library. Perlepasan paling awal adalah pada 8:53 PG pagi dan perlepasan terakhir dari London adalah pada 5:08 PTG yang akan tiba ke Pancras Square Library pada 5:31 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari London ke Pancras Square Library? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari London ke Pancras Square Library .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 2.2 bt
  • Tempoh: 20 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara London, England dan Pancras Square Library, England?

Pengendali