bas antara London dan Edge Lane Drive secara purata mengambil masa 6 j 21 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 j 2 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari London hingga Edge Lane Drive. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara London dan Edge Lane Drive. Perlepasan paling awal adalah pada 6:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari London adalah pada 3:00 PTG yang akan tiba ke Edge Lane Drive pada 9:02 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 6 j 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

6 j 26 min • 1 pertukaran

6 j 26 min • 1 pertukaran

6 j 2 min • 1 pertukaran

6 j 26 min • 1 pertukaran

6 j 26 min • 1 pertukaran

6 j 2 min • 1 pertukaran

6 j 28 min • 1 pertukaran

6 j 37 min • 1 pertukaran

6 j 2 min • 1 pertukaran

6 j 28 min • 1 pertukaran

6 j 37 min • 1 pertukaran

6 j 2 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari London ke Edge Lane Drive? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari London ke Edge Lane Drive. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari London stesen dan tiba di Edge Lane Drive stesen melalui Warrington Interchange. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6 j 21 min.
Perkhidmatan London Edge Lane Drive ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari London Victoria stesen.
Perkhidmatan London Edge Lane Drive ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Warrington Interchange stesen.
Tempah tiket London Edge Lane Drive ke bas anda dalam talian dengan FlixBus dan Arriva UK.
Jarak antara London dan Edge Lane Drive adalah 282.8 km. Jarak jalan raya ialah 342 km.