Rome2Rio

London Bell Savage Inn ke bas

Cari Pengangkutan ke Bell Savage Inn

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara London dan Bell Savage Inn secara purata mengambil masa 9 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 13 kali sejam dari London hingga Bell Savage Inn. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

9 min
Tempoh
1 bt
Jarak
£2
Harga purata
setiap 5 minit
Kekerapan

Jadual London Bell Savage Inn ke bas

Bas beroperasi setiap 5 minit antara London dan Bell Savage Inn. Perlepasan paling awal ialah pada 12:05 PG malam, dan perlepasan terakhir dari London adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke Bell Savage Inn pada 12:06 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 9 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Ahad, 25 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 6 min • Terus
  •  → 

    bus bus 6 min • Terus
  •  → 

    bus bus 8 min • Terus
  •  → 

    bus bus 7 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Berlepas Isnin, 26 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 6 min • Terus
  •  → 

    bus bus 8 min • Terus
  •  → 

    bus bus 7 min • Terus
  •  → 

    bus bus 7 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari London ke Bell Savage Inn? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari London ke Bell Savage Inn .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.2 bt
  • Tempoh: 9 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara London, England dan Bell Savage Inn, England?

Pengendali