Rome2Rio

Lloret de Mar Carry-le-Rouet ke bas

Cari Pengangkutan ke Carry-le-Rouet

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Lloret de Mar dan Carry-le-Rouet secara purata mengambil masa 10 j 24 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 j 51 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Lloret de Mar ke Carry-le-Rouet. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

10 j 24 min
Tempoh
469 km
Jarak
€46
Harga purata
6 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Lloret de Mar Carry-le-Rouet ke bas

Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Lloret de Mar dan Carry-le-Rouet. Perlepasan paling awal ialah pada 9:30 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Lloret de Mar adalah pada 9:30 PTG yang akan tiba ke Carry-le-Rouet pada 2:28 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Aix-en-Provence dan mengambil masa purata 10 j 24 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Lloret de Mar ke Carry-le-Rouet? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Lloret de Mar ke Carry-le-Rouet .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 468.9 km
  • Tempoh: 10 j 24 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lloret de Mar, Sepanyol dan Carry-le-Rouet, Perancis?

Pengendali