Rome2Rio

Lisbon French Riviera ke bas

Cari Pengangkutan ke French Riviera

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Lisbon dan French Riviera secara purata mengambil masa 34 j 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 33 j 49 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Lisbon ke French Riviera. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

34 j 10 min
Tempoh
1,955 km
Jarak
€160
Harga purata
3 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Lisbon French Riviera ke bas

Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Lisbon dan French Riviera. Perlepasan paling awal ialah pada 11:00 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Lisbon adalah pada 11:00 PTG yang akan tiba ke French Riviera pada 8:49 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Marseille - Saint-Charles Bus Station dan mengambil masa purata 34 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Jumaat, 16 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +2 hari

    BlaBlaCar BusBlaBlaCar BusZOU! ProximitéZOU! Proximité34 j 53 min • 3 pertukaran

Berlepas Sabtu, 17 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +2 hari

    BlaBlaCar BusBlaBlaCar BusFréjus - AgglobusZOU! Proximité33 j 49 min • 3 pertukaran

Berlepas Ahad, 18 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +2 hari

    BlaBlaCar BusBlaBlaCar BusFréjus - AgglobusZOU! Proximité33 j 49 min • 3 pertukaran

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Lisbon ke French Riviera? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Lisbon ke French Riviera .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1,955.2 km
  • Tempoh: 34 j 10 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lisbon, Portugal dan French Riviera, Perancis?

Pengendali