bas antara Linz Hbf dengan Park Inn by Radisson Linz mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Linz Hbf hingga Park Inn by Radisson Linz. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Linz Hbf dan Park Inn by Radisson Linz. Perlepasan paling awal adalah pada 5:17 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Linz Hbf adalah pada 11:56 PTG yang akan tiba ke Park Inn by Radisson Linz pada 12:03 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Linz Hbf ke Park Inn by Radisson Linz? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Linz/Donau Hauptbahnhof stesen dan tiba di Linz/Donau Mozartkreuzung stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Perkhidmatan Linz Hbf Park Inn by Radisson Linz ke bas, dikendalikan oleh Linz Linien, berlepas dari stesen Linz/Donau Hauptbahnhof.
Perkhidmatan Linz Hbf Park Inn by Radisson Linz ke bas, dikendalikan oleh Linz Linien, tiba di stesen Linz/Donau Mozartkreuzung.
Jarak antara Linz Hbf dan Park Inn by Radisson Linz adalah 1.1 km.