bas antara Limoux dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 15 j 57 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 j 46 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Limoux ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Limoux dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 6:00 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Limoux adalah pada 6:46 PTG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 10:32 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di CARCASSONNE - Chenier - gare SNCF dan mengambil masa purata 15 j 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Limoux ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Limoux ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Limoux stesen dan tiba di Font-Romeu-Odeillo-Via stesen melalui Perpignan. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 15 j 57 min.
Perkhidmatan Limoux Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas , dikendalikan oleh liO Car Aude (Région Occitanie), berlepas dari Carcassonne stesen.
Perkhidmatan Limoux Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh liO Car Aude (Région Occitanie), tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle stesen.
Jarak antara Limoux dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 63.6 km. Jarak jalan raya ialah 230 km.