bas antara Limoges dan Azay-le-Rideau secara purata mengambil masa 19 j 27 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 j 36 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Limoges ke Azay-le-Rideau. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Limoges dan Azay-le-Rideau. Perlepasan paling awal adalah pada 3:45 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Limoges adalah pada 3:45 PTG yang akan tiba ke Azay-le-Rideau pada 1:08 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Orléans - Georges Pompidou Bus Stop dan mengambil masa purata 19 j 27 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Limoges ke Azay-le-Rideau? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Limoges ke Azay-le-Rideau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Limoges stesen dan tiba di Azay-le-Rideau stesen melalui Orléans - Georges Pompidou Bus Stop. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 19 j 27 min.
Perkhidmatan Limoges Azay-le-Rideau ke bas , dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari Limoges stesen.
Perkhidmatan Limoges Azay-le-Rideau ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di Tours - Vaucanson Bus Station stesen.
Jarak antara Limoges dan Azay-le-Rideau adalah 169.6 km. Jarak jalan raya ialah 405 km.