bas antara Lightning Ridge dengan Warwick mengambil masa 3 h 3 j. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Lightning Ridge ke Warwick. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Lightning Ridge dan Warwick. Perkhidmatan berlepas dari Lightning Ridge pada 7:45 PG sebelah pagi, yang tiba ke Warwick pada 11:30:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 3 h 3 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Lightning Ridge ke Warwick? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Lightning Ridge ke Warwick. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Lightning Ridge stesen dan tiba di Warwick stesen melalui Goondiwindi. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3 h 3 j.
Perkhidmatan Lightning Ridge Warwick ke bas , dikendalikan oleh Murrays Coaches, berlepas dari Lightning Ridge stesen.
Perkhidmatan Lightning Ridge Warwick ke bas, dikendalikan oleh Murrays Coaches, tiba di Warwick stesen.
Jarak antara Lightning Ridge dan Warwick adalah 417.4 km. Jarak jalan raya ialah 636 km.