bas antara Les Invalides dan Arc De Triomphe secara purata mengambil masa 17 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 8 kali sejam dari Les Invalides hingga Arc De Triomphe. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Les Invalides dan Arc De Triomphe. Perlepasan paling awal adalah pada 5:28 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Les Invalides adalah pada 9:34 PTG yang akan tiba ke Arc De Triomphe pada 9:49 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Les Invalides ke Arc De Triomphe? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Les Invalides stesen berlepas dari Arc De Triomphe stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Perkhidmatan Les Invalides Arc De Triomphe ke bas , dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari Vauban - Hôtel des Invalides stesen.
Perkhidmatan Les Invalides Arc De Triomphe ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di Charles de Gaulle - Étoile - Mac Mahon stesen.
Jarak antara Les Invalides dan Arc De Triomphe adalah 2.8 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.