Rome2Rio

Leith St Andrew Square ke bas

Cari Pengangkutan ke St Andrew Square

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Leith dan St Andrew Square secara purata mengambil masa 9 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 14 kali sejam dari Leith hingga St Andrew Square. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

9 min
Tempoh
2 bt
Jarak
£3
Harga purata
setiap 5 minit
Kekerapan

Jadual Leith St Andrew Square ke bas

Bas beroperasi setiap 5 minit antara Leith dan St Andrew Square. Perlepasan paling awal adalah pada 12:17 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Leith adalah pada 3:16 PTG yang akan tiba ke St Andrew Square pada 3:27 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 9 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Isnin, 12 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 10 min • Terus
  •  → 

    bus bus 10 min • Terus
  •  → 

    bus bus 10 min • Terus
  •  → 

    bus bus 10 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Leith ke St Andrew Square? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Leith ke St Andrew Square .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.5 bt
  • Tempoh: 9 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Leith, Scotland dan St Andrew Square, Scotland?

Pengendali