bas antara Leipzig Hbf dan Leipzig, Neues Rathaus secara purata mengambil masa 7 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Leipzig Hbf hingga Leipzig, Neues Rathaus. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Leipzig Hbf dan Leipzig, Neues Rathaus. Perlepasan paling awal ialah pada 1:11 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Leipzig Hbf adalah pada 11:47 PTG yang akan tiba ke Leipzig, Neues Rathaus pada 11:54 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Leipzig Hbf ke Leipzig, Neues Rathaus? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Leipzig, Hauptbahnhof stesen dan tiba di Leipzig, Neues Rathaus stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Perkhidmatan Leipzig Hbf Leipzig, Neues Rathaus ke bas, dikendalikan oleh Leipziger Verkehrsbetriebe, berlepas dari stesen Leipzig, Hauptbahnhof.
Perkhidmatan Leipzig Hbf Leipzig, Neues Rathaus ke bas, dikendalikan oleh Leipziger Verkehrsbetriebe, tiba di stesen Leipzig, Neues Rathaus.
Jarak antara Leipzig Hbf dan Leipzig, Neues Rathaus adalah 1.4 km.