bas antara Leiden dengan Bingen am Rhein mengambil masa 12 j 28 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Leiden ke Bingen am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Leiden dan Bingen am Rhein. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 12 j 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Leiden ke Bingen am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Leiden ke Bingen am Rhein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Leiden stesen dan tiba di Bingen am Rhein stesen melalui Mainz central train station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Leiden Bingen am Rhein ke bas , dikendalikan oleh RRReis, berlepas dari The Hague stesen.
Perkhidmatan Leiden Bingen am Rhein ke bas, dikendalikan oleh RRReis, tiba di Mainz central train station stesen.
Jarak antara Leiden dan Bingen am Rhein adalah 340.6 km. Jarak jalan raya ialah 591 km.