bas antara Leicester dan The Ridgeway secara purata mengambil masa 4 j 59 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j 6 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Leicester ke The Ridgeway. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Leicester dan The Ridgeway. Perlepasan paling awal ialah pada 2:45 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Leicester adalah pada 3:30 PTG yang akan tiba ke The Ridgeway pada 8:16 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Lapangan Terbang Heathrow London, Terminal 2 & 3 dan mengambil masa purata 4 j 59 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


4 j 20 min • 2 pertukaran

4 j 13 min • 2 pertukaran

4 j 17 min • 2 pertukaran

4 j 33 min • 2 pertukaran

4 j 10 min • 2 pertukaran

4 j 14 min • 2 pertukaran

4 j 6 min • 2 pertukaran

5 j 5 min • 2 pertukaran

4 j 28 min • 2 pertukaran

5 j • 2 pertukaran

5 j 21 min • 2 pertukaran

5 j 16 min • 2 pertukaran

4 j 28 min • 2 pertukaran

5 j • 2 pertukaran

5 j 21 min • 2 pertukaran

5 j 16 min • 2 pertukaran

4 j 28 min • 2 pertukaran

5 j • 2 pertukaran

5 j 21 min • 2 pertukaran

5 j 16 min • 2 pertukaran

4 j 28 min • 2 pertukaran

5 j • 2 pertukaran

5 j 21 min • 2 pertukaran

5 j 16 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Leicester ke The Ridgeway? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Leicester ke The Ridgeway. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Leicester St Margaret's Bus Station stesen dan tiba di London Heathrow Airport stesen melalui London Heathrow Airport stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 59m.
Perkhidmatan Leicester The Ridgeway ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Leicester St Margaret's Bus Station.
Perkhidmatan Leicester The Ridgeway ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen London Heathrow Airport.
Jarak antara Leicester dan The Ridgeway adalah 160 km. Jarak jalan raya ialah 195 km.