Rome2Rio

Leeds Stanmore ke bas

Cari Pengangkutan ke Stanmore

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Leeds dan Stanmore secara purata mengambil masa 5 j 20 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 j 8 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Leeds hingga Stanmore. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

5 j 20 min
Tempoh
201 bt
Jarak
£38
Harga purata
dua kali sehari
Kekerapan

Jadual Leeds Stanmore ke bas

Bas beroperasi dua kali sehari antara Leeds dan Stanmore. Perlepasan paling awal ialah pada 4:45 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Leeds adalah pada 2:40 PTG yang akan tiba ke Stanmore pada 8:00 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di London, Finchley Road ("Subway" restaurant) dan mengambil masa purata 5 j 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Leeds ke Stanmore? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Leeds ke Stanmore .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 200.7 bt
  • Tempoh: 5 j 20 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Leeds, England dan Stanmore, London Raya, England?

Pengendali