Rome2Rio

Leeds Leeds Central Library ke bas

Cari Pengangkutan ke Leeds Central Library

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Leeds dan Leeds Central Library secara purata mengambil masa 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Leeds hingga Leeds Central Library. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

2 min
Tempoh
2,300 ka
Jarak
£2
Harga purata
setiap 30 minit
Kekerapan

Jadual Leeds Leeds Central Library ke bas

Bas beroperasi setiap 30 minit antara Leeds dan Leeds Central Library. Perlepasan paling awal adalah pada 6:13 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Leeds adalah pada 11:03 PTG yang akan tiba ke Leeds Central Library pada 11:04 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Isnin, 12 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 3 min • Terus
  •  → 

    bus bus 3 min • Terus
  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Berlepas Selasa, 13 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  •  → 

    bus bus 2 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Leeds ke Leeds Central Library? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Leeds ke Leeds Central Library .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 2,300 ka
  • Tempoh: 2 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Leeds, England dan Leeds Central Library, England?

Pengendali