bas antara Ledru-Rollin dan Stadium Roland Garros secara purata mengambil masa 55 min dan bas yang terpantas mengambil masa 35 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Ledru-Rollin hingga Stadium Roland Garros. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Ledru-Rollin dan Stadium Roland Garros. Perlepasan paling awal ialah pada 12:11 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Ledru-Rollin adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke Stadium Roland Garros pada 12:41 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ledru-Rollin ke Stadium Roland Garros? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Quai de la Rapée stesen dan tiba di Victor Hugo stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 55 min.
Perkhidmatan Ledru-Rollin Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Réseau de bus Défense et Saint-Cloud, berlepas dari stesen Quai de la Rapée.
Perkhidmatan Ledru-Rollin Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Réseau de bus Défense et Saint-Cloud, tiba di stesen Victor Hugo.
Jarak antara Ledru-Rollin dan Stadium Roland Garros adalah 9.5 km. Jarak jalan raya ialah 12 km.