Rome2Rio

Lecce Genzano di Roma ke bas

Cari Pengangkutan ke Genzano di Roma

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Lecce dan Genzano di Roma secara purata mengambil masa 13 j 56 min dan bas yang terpantas mengambil masa 13 j. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Lecce ke Genzano di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

13 j 56 min
Tempoh
652 km
Jarak
€70
Harga purata
6 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Lecce Genzano di Roma ke bas

Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Lecce dan Genzano di Roma. Perlepasan paling awal adalah pada 12:05 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Lecce adalah pada 5:00 PTG yang akan tiba ke Genzano di Roma pada 6:00 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Roma, Autostazione Tiburtina dan mengambil masa purata 13 j 56 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Lecce ke Genzano di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Lecce ke Genzano di Roma .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 652.1 km
  • Tempoh: 13 j 56 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lecce, Itali dan Genzano di Roma, Itali?

Pengendali