Rome2Rio

Launceston Week St Mary ke bas

Cari Pengangkutan ke Week St Mary

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Launceston dengan Week St Mary mengambil masa 44 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Launceston ke Week St Mary. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

44 min
Tempoh
16 bt
Jarak
£2
Harga purata
atas permintaan
Kekerapan

Jadual Launceston Week St Mary ke bas

Bas beroperasi atas permintaan antara Launceston dan Week St Mary. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 44 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Launceston ke Week St Mary? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Launceston ke Week St Mary .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 16.1 bt
  • Tempoh: 44 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Launceston, England dan Week St Mary, England?

Pengendali