bas antara Lastra a Signa dan Bagno a Ripoli secara purata mengambil masa 1 j 50 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 28 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Lastra a Signa hingga Bagno a Ripoli. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Lastra a Signa dan Bagno a Ripoli. Perlepasan paling awal adalah pada 5:42 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Lastra a Signa adalah pada 7:43 PTG yang akan tiba ke Bagno a Ripoli pada 9:37 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Codignola T1 Nenni dan mengambil masa purata 1 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 50 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 44 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 28 min • 2 pertukaran

1 j 29 min • 2 pertukaran

1 j 39 min • 2 pertukaran

1 j 58 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Lastra a Signa ke Bagno a Ripoli? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Lastra a Signa ke Bagno a Ripoli. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Lastra a Signa stesen dan tiba di Bagno a Ripoli stesen melalui Codignola T1 Nenni. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 50 min.
Perkhidmatan Lastra a Signa Bagno a Ripoli ke bas , dikendalikan oleh Autolinee Toscane, berlepas dari Livornese Fratelli Rosselli stesen.
Perkhidmatan Lastra a Signa Bagno a Ripoli ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane, tiba di Roma Agnoletti stesen.
Jarak antara Lastra a Signa dan Bagno a Ripoli adalah 17 km. Jarak jalan raya ialah 28 km.