bas antara Lastra a Signa dan Bagno a Ripoli secara purata mengambil masa 1 j 50 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 26 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Lastra a Signa hingga Bagno a Ripoli. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Lastra a Signa dan Bagno a Ripoli. Perlepasan paling awal adalah pada 5:42 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Lastra a Signa adalah pada 7:54 PTG yang akan tiba ke Bagno a Ripoli pada 9:35 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Codignola T1 Nenni dan mengambil masa purata 1 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 28 min • 2 pertukaran

1 j 26 min • 2 pertukaran

1 j 38 min • 2 pertukaran

1 j 53 min • 2 pertukaran

1 j 31 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 51 min • 2 pertukaran

1 j 28 min • 2 pertukaran

1 j 26 min • 2 pertukaran

1 j 38 min • 2 pertukaran

1 j 53 min • 2 pertukaran

1 j 28 min • 2 pertukaran

1 j 26 min • 2 pertukaran

1 j 38 min • 2 pertukaran

1 j 53 min • 2 pertukaran

1 j 28 min • 2 pertukaran

1 j 26 min • 2 pertukaran

1 j 38 min • 2 pertukaran

1 j 53 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Lastra a Signa ke Bagno a Ripoli? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Lastra a Signa ke Bagno a Ripoli. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Livornese Fratelli Rosselli stesen dan tiba di Roma Agnoletti stesen melalui Codignola T1 Nenni stesen dan Leopardi Gramsci stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 50m.
Perkhidmatan Lastra a Signa Bagno a Ripoli ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane, berlepas dari stesen Livornese Fratelli Rosselli.
Perkhidmatan Lastra a Signa Bagno a Ripoli ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane, tiba di stesen Roma Agnoletti.
Jarak antara Lastra a Signa dan Bagno a Ripoli adalah 17 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.