bas antara Larnaca dan Fig Tree Bay secara purata mengambil masa 1 j 38 min dan bas yang terpantas mengambil masa 53 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Larnaca hingga Fig Tree Bay. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Larnaca dan Fig Tree Bay. Perlepasan paling awal adalah pada 8:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Larnaca adalah pada 9:49 PTG yang akan tiba ke Fig Tree Bay pada 11:20 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Larnaca ke Fig Tree Bay? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Municipal Library stesen dan tiba di Protara - Vrisi Beach stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 38m.
Perkhidmatan Larnaca Fig Tree Bay ke bas, dikendalikan oleh OSEA (Famagusta District Transport Organisation), berlepas dari stesen Municipal Library.
Perkhidmatan Larnaca Fig Tree Bay ke bas, dikendalikan oleh OSEA (Famagusta District Transport Organisation), tiba di stesen Protara - Vrisi Beach.
Jarak antara Larnaca dan Fig Tree Bay adalah 40.6 km. Jarak jalan raya ialah 50 km.